Volvo Service

Volvo Service – Συντήρηση αυτοκινήτου

Αγοράζοντας ένα Volvo, επιλέγετε κορυφαία ασφάλεια και ποιότητα κατασκευής. Η μοναδική εμπειρία Volvo ολοκληρώνεται στη Βελμάρ με τις ασύγκριτες παροχές σε υπηρεσίες, service και Γνήσια Ανταλλακτικά και Αξεσουάρ Volvo. Η Βελμάρ ως Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής αυτοκινήτων Volvo διαθέτει πλήρως οργανωμένο τμήμα after sales στην Αθήνα και στην Κρήτη. Το εκπαιδευμένο προσωπικό τεχνικών με τις σύγχρονες τεχνικές ενημερώσεις, με εξειδικευμένα εργαλεία και προηγμένο εξοπλισμό είναι έτοιμο να προσφέρει την εξυπηρέτηση και την προσοχή που αξίζει σε κάθε αυτοκίνητο Volvo, με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.

Volvo Personal Service

Με το Volvo Personal Service, κάθε φορά που επισκέπτεστε το συνεργείο παραδίδετε το Volvo σας στον προσωπικό σας σύμβουλο service, που γνωρίζει εσάς και το αυτοκίνητό σας. Ο ίδιος θα αναλάβει τη συντήρηση, θα σας παραδώσει το αυτοκίνητο και θα σας εξηγήσει αναλυτικά τις εργασίες που έγιναν. Το νέο σύστημα συντήρησης και οργάνωσης των συνεργείων, που πρώτη στον κόσμο εφαρμόζει η Volvo, κάνει τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας πιο βολική, εύκολη και αποτελεσματική. Η εξειδικευμένη ομάδα εργάζεται με την οργανωμένη προσέγγιση που εφαρμόζεται στα pit-stop της Formula 1, για να έχει έτοιμο το αυτοκίνητό σας -στις περισσότερες περιπτώσεις- σε μία ώρα. Εσείς απλώς επιλέγετε αν αυτό το διάστημα θα λείψετε ή θα χαλαρώσετε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας, απολαμβάνοντας ένα φλιτζάνι καφέ ενώ χρησιμοποιείτε το δωρεάν WiFi, εξοικονομώντας έτσι τον χρόνο που θα δαπανούσατε για τη μετακίνηση σας από και προς το συνεργείο.

Προσφορά  Service

Κλείστε τώρα ένα ραντεβού σε ένα από τα συνεργεία της Volvo Βελμάρ για ένα ΔΩΡΕΑΝ Τεχνικό Έλεγχο του αυτοκινήτου σας απολαμβάνοντας την υψηλή ποιότητα παροχών και υπηρεσιών.

Εγγύηση

Η μοναδική εμπειρία Volvo ολοκληρώνεται με τις ασύγκριτες παροχές και υπηρεσίες service, Γνήσια Ανταλλακτικά και Αξεσουάρ Volvo, προσφέροντάς σας απόλυτη σιγουριά και ασφάλεια.

Επέκταση εγγύησης

Αγοράζοντας ένα Volvo, επιλέγετε κορυφαία ασφάλεια και ποιότητα κατασκευής. Ανάμεσα στις επιλογές σας ξεχωρίζει το πρόγραμμα Volvo Car Extended Protection, το οποίο σας προστατεύει από απρόβλεπτα κόστη επισκευής βλαβών που ενδέχεται να προκύψουν μετά τη λήξη της διετούς εργοστασιακής εγγύησης Volvo.

Πρόγραμμα Εγγύησης Ανταλλακτικών για τον Πελάτη
Εφ’όρου Ζωής

Έχοντας επιλέξει ένα Volvo, απολαμβάνετε τη σιγουριά που εμπνέει ένα αυτοκίνητο εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στο χρόνο. H Volvo Car Hellas παρουσιάζει την Eγγύηση Ανταλλακτικών για τον Πελάτη Εφ’όρου Ζωής, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη σχέση εμπιστοσύνης που τη συνδέει με τους πελάτες της. Το πρόγραμμα τέθηκε σε ισχύ από τον Ιούλιο του 2020 και είναι μοναδικό στην αγορά αυτοκινήτου.

Γνήσια ανταλλακτικά

Εμπιστεύεστε το αυτοκίνητό σας στη Volvo Βελμάρ και απολαμβάνετε την ποιότητα και την αξιοπιστία των Γνήσιων Ανταλλακτικών και Αξεσουάρ Volvo με 1 χρόνo εγγύηση.

Δωρεάν διεκπεραίωση ΚΤΕΟ

Σας προσέχουμε προσφέροντας : δωρεάν προέλεγχο, εγγύηση επιτυχούς ελέγχου, προσκόμιση πιστοποιητικού ΚΤΕΟ, -20% στις εργασίες και στα γνήσια ανταλλακτικά.

Παραλαβή & παράδοση αυτοκινήτου στο χώρο σας
(υπηρεσία pick up & delivery)

Με την υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης του αυτοκινήτου σας, η Βελμάρ μεταφέρει το αυτοκίνητό σας από τον χώρο σας σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο Βελμάρ για συντήρηση ή επισκευή του αυτοκινήτου σας και το επιστρέφουμε για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Δωρεάν ανανέωση οδικής βοήθειας

Με κάθε αγορά αυτοκινήτου Volvo έχετε δωρεάν οδική βοήθεια για 3 χρόνια καθώς και παροχές ιατρικής βοήθειας. Σας εξασφαλίζουμε εξυπηρέτηση όλο το εικοσιτετράωρο και, αν χρειαστεί, ρυμούλκηση του αυτοκινήτου σας, διανυκτέρευση ή αυτοκίνητο για την εξυπηρέτησή σας.

Δωρεάν επέκταση της ολοκληρωμένης οδικής βοήθειας VOLVO ASSISTANCE

Ισχύει για τους επόμενους 12 μήνες ή μέχρι την επόμενη προγραμματισμένη συντήρηση. Έτσι, πέρα από την εγγυημένη φροντίδα του Volvo σας από εκπαιδευμένους τεχνικούς και την ασφάλεια που αντιπροσωπεύουν τα Γνήσια Ανταλλακτικά Volvo, μπορείτε πλέον να απολαμβάνετε τη σιγουριά των υπηρεσιών της VOLVO ASSISTANCE 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, ακόμα και μετά τη λήξη της 3-ετούς δωρεάν κάλυψης του καινούργιου αυτοκινήτου και ανεξάρτητα από την ηλικία του Volvo σας. Με ένα τηλεφώνημα στο (+30) 210 9988199, η VOLVO ASSISTANCE είναι δίπλα σας για να σας υποστηρίξει σε περιπτώσεις βλάβης του οχήματός σας, σε όλες τις χώρες της Δυτικής Ευρώπης, με εύρος κάλυψης από απλή διάτρηση ελαστικού, πεσμένη μπαταρία, έλλειψη καυσίμου, απώλεια κλειδιού ή ατύχημα, έως και τα έξοδα διαμονής κατά τον απαιτούμενο χρόνο επισκευής του οχήματος.

Φανοποιείο

Η Βελμάρ σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και άρτια καταρτισμένο, έμπειρο προσωπικό παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες φανοποιείας και βαφής του αυτοκινήτου εξασφαλίζοντας :

 • Υψηλή ποιότητα εργασιών ακολουθώντας πάντα τα ευρωπαϊκά πρότυπα και προδιαγραφές
 • 3 χρόνια εγγύηση σε κάθε εργασία φανοποιείας
 • Διαθεσιμότητα αυτοκινήτου εξυπηρέτησης
 • Παραλαβή και παράδοση του αυτοκινήτου σας στο χώρο σας (υπηρεσία pick up & delivery) και
 • Συνεργασία με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες και άμεση αποζημίωση απαλλάσσοντάς σας από κάθε διαδικασία.

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού για service συμπληρώνοντας παρακάτω τα στοιχεία σας.

  Παρακαλώ επιλέξτε Συνεργείο*

  Σπύρος Τσάνος
  Προσωπικός Σύμβουλος Service


  Τ 210 6607 000, 030
  F 210 6607 099
  Λ. Μαραθώνος 175
  153 44 Γέρακας


  Ονοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλέφωνο*

  Μοντέλο*

  Αριθμός Κυκλοφορίας*

  Χιλιόμετρα (προαιρετικά)

  Ημέρα και ώρα προτίμησης
  Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική απορρήτου*

  Με την υποβολή της φόρμας θα ειδοποιηθείτε εντός 24 ωρών (εργάσιμες μέρες) από ένα τεχνικό σύμβουλο.

  Μεταχειρισμένα

  Ο Όμιλος Βασιλάκη με τις εταιρείες λιανικής κατέχει δυναμική παρουσία στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και εξελισσόμενο χώρο των λιανικών πωλήσεων. Με δεδομένη την δυναμική παρουσία μέσω 12 σημείων πώλησης σε Αθήνα και Κρήτη, ο Όμιλος προχώρησε στη δημιουργία ενός νέου Πρότυπου Κέντρου Μεταχειρισμένων με την επωνυμία STOCK CENTER.