Η Volvo Βελμάρ στο Aegean Messinia Pro-Am 2022

Το Aegean Messinia Pro-Am, συνδιοργανώθηκε από την AEGEAN και την Costa Navarino, από τις 14 έως τις 17 Σεπτεμβρίου. Συμμετείχαν 71 ομάδες αποτελούμενες από επαγγελματίες κι ερασιτέχνες παίκτες γκολφ από 26 χώρες και η Volvo Βελμάρ έδωσε το παρών στο Aegean Messinia Pro-Am 2022 υποστηρίζοντας τη διοργάνωση ως χορηγός του επάθλου Hole-In-One.

 

Έμπνευση για το Aegean Messinia Pro-Am, αποτέλεσε το όραμα του ιδρυτή της AEGEAN Θεόδωρου Βασιλάκη και του ιδρυτή της Costa Navarino Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου, για την ανάπτυξη του γκολφ στην Ελλάδα.

 

Πρόκειται για το πρώτο τουρνουά γκολφ που φιλοξενήθηκε στα δύο νέα γήπεδα της Costa Navarino στην περιοχή Navarino Hills, τα οποία έχει σχεδιάσει ο δύο φορές πρωταθλητής Masters και θρύλος του Ryder Cup, José María Olazábal: το πρώτο παγκοσμίως International Olympic Academy Golf Course και το The Hills Course.

Επαγγελματίες κι ερασιτέχνες γκολφέρ κατέγραψαν σημαντικές επιδόσεις στο τουρνουά. Παράλληλα με το διαγωνιστικό σκέλος του τουρνουά, οι παίκτες του Aegean Messinia Pro-Am είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα πλούσιο πρόγραμμα με θεματικές βραδινές εκδηλώσεις.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το https://www.aegeanmessiniaproam.com/

 

Το βίντεο του Aegean Messinia Pro-Am είναι διαθέσιμο στο https://youtu.be/sIKP3Uebdig