Προτάσεις με μηδενικό ή πολύ χαμηλό φόρο για εταιρικούς χρήστες.

Volvo Βελμάρ

Επιλέξτε το εταιρικό σας Volvo ανάμεσα σε 9 προτάσεις από τη σειρά Volvo Recharge και απολαύστε εκτεταμένη «ηλεκτρική» αυτονομία με μηδενική κατανάλωση καυσίμου, αλλά και ιδιαίτερα χαμηλό ή μηδενικό φόρο χρήσης.
Τα μοντέλα Volvo Recharge είναι ιδιαίτερα επωφελείς επιλογές για τους εταιρικούς μας πελάτες, οι οποίοι έχουν το προνόμιο να απολαμβάνουν μηδενικό ή πολύ χαμηλό φόρο για παροχή σε είδος (Benefit in Kind). Στις εταιρικές προτάσεις για μηδενικό φόρο χρήσης συμπεριλαμβάνονται:

  • Το XC40 Recharge T4 και T5 Plug in Hybrid
  • Το αμιγώς ηλεκτρικό XC40 Recharge P6
  • Το V60 Recharge T6 Plug in Hybrid

Στις εταιρικές προτάσεις για ιδιαίτερα χαμηλό φόρο χρήσης, συμπεριλαμβάνονται τα XC60 T6 και T8 Plug in Hybrid.

Συμπληρώστε την Φόρμα προσφοράς

Ονομα*

Eπώνυμο*

Κινητό*

Email*

Παρακαλώ επιλέξτε Κατάστημα*

Παρακαλώ επιλέξτε Μοντέλο*

Το μήνυμά σας

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική απορρήτου*

 


Προσωπικά δεδομένα

Η Βελμάρ και η Volvo Car Hellas θα αποθηκεύσει και θα επεξεργαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με το Ενημερωτικό Σημείωμα.

Η Βελμάρ θα μοιραστεί επίσης τα προσωπικά σας δεδομένα με την Volvo Car Hellas με σκοπό να επεξεργαστεί και να εξυπηρετήσει το αίτημά σας.

Επιλέγοντας ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω κανάλια επικοινωνίας δίνω τη συγκατάθεσή μου για επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων με σκοπό να λαμβάνω στο μέλλον νέα και προσφορές από τη Βελμάρ και τη Volvo Car Hellas μέσω των καναλιών που έχω επιλέξει.

 

Υποβάλλοντας το παρόν αίτημα δίνετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία.


Με την υποβολή της φόρμας θα ειδοποιηθείτε εντός 24 ωρών (εργάσιμες μέρες) από ένα σύμβουλο πωλήσεων.

Volvo XC40 Recharge T5

Volvo XC40 Recharge
Plug-in Hybrid T5
Στην κορυφαία plug-in υβριδική του έκδοση, το χαρισματικό compact SUV συνδυάζει έναν αποδοτικό 3-κύλινδρο βενζινοκινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα, με συνδυαστική απόδοση 262 ίππων και ροπή 425 Nm. Χάρη στο αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων με διπλό συμπλέκτη οι αλλαγές ταχυτήτων γίνονται παιχνίδι και η οδήγηση είναι πάντα απολαυστική και οικονομική.

Volvo XC40 Recharge T4

Volvo XC40 Recharge
Plug-in Hybrid T4
Με 211 ίππους και μηδενικό φόρο χρήσης ακόμη και στις κορυφαίες εκδόσεις εξοπλισμού του, το XC40 Recharge Plug-in Hybrid T4 είναι ο τέλειος συνδυασμός απόδοσης και οικονομίας. Εάν επιθυμείτε την απόλυτη έκφραση διακριτικής πολυτελείας επιλέξτε την έκδοση Inscription. Για δυναμική σπορ εμφάνιση και αίσθηση, προτιμήστε την έκδοση R-Design.

Volvo C40 Recharge

Volvo C40 Recharge
Pure Electric
Το πρώτο αποκλειστικά ηλεκτρικό Volvo είναι ένα συναρπαστικό crossover. Το C40 Recharge χρειάζεται μόλις 4,7” για το 0-100 km/h και μπορεί να διανύσει έως 450 km με μία φόρτιση. Οι ενσωματωμένες υπηρεσίες Google προσφέρουν μοναδικές δυνατότητες συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας, ενώ οι προβολείς Pixel προσδίδουν έξτρα άνεση και ασφάλεια.

Volvo XC60 Recharge T8

Volvo XC60 Recharge
Plug-in Hybrid T8 AWD
Δυναμικό, υπεύθυνο και πιο έξυπνο από ποτέ. Το ανανεωμένο bestseller μας είναι η απόλυτη πρόταση στα μεσαία premium SUV. Ως Τ8, εξοπλίζεται με το πιο ισχυρό σύστημα κίνησης που εφοδίασε ποτέ ένα Volvo, με απόδοση 456 ίππων και μεγάλη αύξηση στην αυτονομία. Με το One Pedal Drive μεγιστοποιείτε την εμβέλεια και απολαμβάνετε μοναδικά εύκολη οδήγηση.

Volvo XC40 Recharge
Pure Electric P8 AWD
Οι δύο πανίσχυροι ηλεκτροκινητήρες, ένας σε κάθε άξονα, του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού SUV της Volvo προσφέρουν εντυπωσιακή επιτάχυνση. Η αυτονομία υπερβαίνει τα 400 km, ενώ για την ταχεία φόρτιση της μπαταρίας έως το 80% αρκούν μόνο 33 λεπτά. Το νέο infotainment με ενσωματωμένες υπηρεσίες Google κάνει πανεύκολη την επικοινωνία με το αυτοκίνητο.

Volvo V60 Recharge T6

Volvo V60 Recharge
Plug-in Hybrid T6 AWD
Το στέισον στην καλύτερη εκδοχή του. Σπορ, πρακτικό και κομψό, το V60 Recharge είναι απολαυστικό στην οδήγηση, με νέο εξελιγμένο plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης 350 ίππων. Η αυξημένη δυνατότητα κάλυψης των τυπικών ημερήσιων μετακινήσεων μόνο με τη χρήση του ηλεκτροκινητήρα και η τετρακίνηση ολοκληρώνουν ένα βιώσιμο και πλήρες αυτοκίνητο.

Volvo S60 Recharge T8

Volvo S60 Recharge
Plug-in Hybrid T8 AWD
Ο ορισμός του σπορ σεντάν, με συναρπαστικές επιδόσεις, αλλά και πρωτόγνωρη δυνατότητα οικονομικής και βιώσιμης χρήσης. Το νέο, κορυφαίο plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης Τ8 είναι πανίσχυρο, έξυπνο και οικονομικό. Με μία φόρτιση, ο οδηγός του S60 Recharge μπορεί πλέον να καλύψει έως και 91 km αποκλειστικά με τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας.

Volvo S90 Recharge T8

Volvo S90 Recharge
Plug-in Hybrid T8 AWD
Το S90 Recharge με το νέο plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης προσφέρει δυνατότητα καθημερινής χρήσης μόνο με ηλεκτρική ενέργεια. Το σύστημα infotainment με ενσωματωμένες εφαρμογές και υπηρεσίες Google παρέχει κορυφαία συνδεσιμότητα και ψυχαγωγία, ενώ ο προηγμένος καθαρισμός αέρα κρατάει εκτός καμπίνας το 95% των επιβλαβών μικροσωματιδίων PM2,5.

Volvo XC60 Recharge T6

Volvo XC60 Recharge
Plug-in Hybrid T6 AWD
Το νέο plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης και η μεγαλύτερη μπαταρία αναβαθμίζουν ισχύ και αυτονομία του XC60 Recharge. Η δυνατότητα κάλυψης σχεδόν 80 km μόνο με τον ηλεκτροκινητήρα το καθιστά ένα «part time» ηλεκτρικό όχημα. Η ανανέωση περιλαμβάνει σύστημα infotainment με ενσωματωμένες υπηρεσίες Google και προηγμένα συστήματα ασφαλείας.

Volvo XC40 Recharge
Pure Electric P6
Το αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης του XC40 περιλαμβάνει εδώ έναν ηλεκτροκινητήρα που τροφοδοτεί τους εμπρός τροχούς με 231 ίππους. Το One Pedal Drive προσφέρει άνετη οδήγηση στην πόλη, διευρύνοντας συγχρόνως την ήδη μεγάλη αυτονομία. Έξτρα πλεονέκτημα για τους εταιρικούς πελάτες, ο μηδενικός φόρος χρήσης.

Volvo XC90 Recharge T8

Volvo XC90 Recharge
Plug-in Hybrid T8 AWD
Το κορυφαίο μας SUV, τώρα με μεγάλη αύξηση στην «ηλεκτρική» του αυτονομία. Η μεγαλύτερη μπαταρία και ο πιο ισχυρός ηλεκτροκινητήρας καθιστούν το XC90 πιο βιώσιμο και δυνατό από ποτέ. Μοναδικός συνδυασμός διακριτικότητας και επιβλητικής εμφάνισης, σκανδιναβική πολυτέλεια και θέσεις για 7 επιβάτες ολοκληρώνουν αυτή την άκρως ελκυστική πρόταση.

Επικοινωνήστε με την ομάδα Εταιρικών πωλήσεων

Μπορείτε να βρείτε παρακάτω τα στοιχεία επικοινωνίας της ομάδας εταιρικών πωλήσεων Volvo Βελμάρ ή να πατήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο και να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας μας.

Στεφόπουλος Σωκράτης

Υπεύθυνος Εταιρικών Πωλήσεων
Τηλ: + 30 211 1063 015
Κιν: + 30 6972 336 555

Μιχάλης Τσιρώνης

Βελμάρ Αργυρούπολης
Τηλ: + 30 210 9982 811
Κιν: + 30 6948 740 842

Παύλος Βερναδάκης

Βελμάρ Γέρακα
Τηλ: + 30 210 6607 042
Τηλ: + 30 210 6607 000

Αθανασία Αναστασοπούλου

Βελμάρ Ερυθραίας
Τηλ: +30 211 1063 011
Τηλ: +30 211 1063 000

Αλέξανδρος Αναγνωστάκης

Βελμάρ Κρήτης
Τηλ: +30 2810 305083
Τηλ: +30 2810 305000

Περισσότερα Νέα & Προσφορές

Κράτα το

Κράτα το